Uncategorized

Hamilton voittaa The Hungaring

Lewis Hamilton on voittanut Unkarin Grand Prix -tapahtuman. Hän johti aloittamaan kauden toisen menestyksensä huolimatta Kimi Raikkonenin lootojen ja Romain Grosjean -paineiden paineesta huolimatta.
Kilpailun alku viivästyi, mikä vaati Michael Schumacheria sammuttamaan ylikuumentava moottori ruudukossa. Autoilijat lähtivät toiselle muodostelmakierrokselle, kun taas Schumacherin ajoneuvo työnnettiin takaisin kaivoihin. Lisämuodostusretki minimoi kilpailuetäisyyden 70 – 69 kierrosta.
Mainos – viesti jatkuu alla

Schumacherin mekaniikka sai nopeasti ajoneuvonsa juoksemaan jälleen samoin kuin hänelle annettiin mahdollisuus aloittaa kilpailu Pit Lane -kadulta. Muutaman kierroksen sisällä hän oli kuitenkin pistänyt uusia renkaita, tutkittiin nopeuden nopeuttamiseksi pit-kaistalla ja annettiin läpi läpikäytävä rangaistus. Tämä radalla, jossa autoilijat menettävät noin 20 sekuntia, jolloin pit -pysähtyminen. Viime kädessä hän jäi eläkkeelle kilpailusta kierroksella 60.
Kun kilpailu viimeiseksi jatkui, Hamilton aloitti vahvan samoin kuin kääntyivät Grosjeanista, joka aloitti Grand Prix -verkon ensimmäisen kerran ensimmäisen kerran ensimmäisellä kerralla.
Jenson Button käsiteltiin Sebastian Vettelin ohi avaamiskulmien kanssa, kun taas Red Bull -joukkuetoverinsa Mark Webber oli ylöspäin 11. sijalle ruudukosta seitsemänteen.